September 3

Tampereen Häämessut täyttää 25 vuotta – tapahtuma siirtyy TähtiAreenalle

Tampereen Häämessut järjestetään ensi vuonna jo 25. kerran. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma toteutetaan 9.–10.2.2019 uudessa paikassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Samalla vastuu messujen järjestämisestä siirtyy Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimistolle Finland Eventsille.

– Tampereen Häämessut viettävät ensi vuonna 25-vuotisjuhlavuotta. Takana on upea taival hienoja tapahtumia, joita olen saanut yhdessä näytteilleasettajien kanssa toteuttaa. Neljännesvuosisata on samalla hyvä etappi luovuttaa päävastuu tapahtuman järjestämisestä eteenpäin. Finland Eventsin ammattitaitoinen tapahtumatiimi tulee varmasti pitämään Tampereen Häämessuista erittäin hyvää huolta ja kehittämään tapahtumaa uusin ideoin. Häämessut siirtyy Tampere-talosta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalle, jonka monipuoliset ja avarat tilat mahdollistavat uudenlaisia ratkaisuja niin osastoihin kuin myös ohjelma- ja näyttelyalueisiin. Odotettujen uudistusten myötä meillä on ilo tarjota kävijöille huikeita ja ennen näkemättömiäkin juttuja. Lisäksi TähtiAreenan saavutettavuus hyvien kulkuyhteyksien varrella ja isojen parkkialueiden ympäröimänä on messujen kehittämisen kannalta erinomainen asia. Odotan innolla juhlavuoden tapahtumaa, kertoo Tampereen Häämessuja vuodesta 1994 lähtien järjestänyt Satu Välimäki.

– On hienoa saada tapahtumatarjontaamme tällainen pitkät perinteet omaava ja suosittu messutapahtuma. Suomalaiset hääperinteet pitävät vahvasti pintansa ja se on yksi tärkeimmistä juhlista monen ihmisen elämässä, joten tämän alan tapahtumalle on aina kysyntää. Häätkin kuitenkin uudistuvat ja trendit vaihtuvat, joten morsiamet, sulhaset ja muut juhlajärjestelyihin osallistuvat etsivät mielellään tietoa alan tapahtumista. Näytteilleasettajien ja kävijöiden toiveita kuunnellen lähdemme toteuttamaan juhlavuottaan viettäviä Tampereen Häämessuja TähtiAreenalle, sanoo Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

Tampereen Häämessuilla yleisölle on tarjolla kattava valikoima hääjuhlaan ja hääteemaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat, matkajärjestäjät sekä häämusiikkitarjonta. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.

Tampereen Häämessut järjestetään 9.–10.2.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla.

Some: #TampereenHäämessut

Facebook: facebook.com/tampereenhaamessutfacebook.com/finlandevents

Instagram: finlandeventstahtiareena

Twitter: @finland_events, @TahtiAreena@TampereenMessut

Lisätiedot: www.tampereenhaamessut.com



Copyright 2018. All rights reserved.

Posted September 3, 2018 by kerttuvali in category "Kihlat & Häät", "Tapahtumat