May 18

Lapsille ja nuorille tekemistä HarrasteLahti.fi -verkkopalvelusta

 

Lahden kaupungin uusi HarrasteLahti.fi -verkkopalvelu on avattu. HarrasteLahti.fi sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille tarjottavista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajantoiminnoista Lahdessa. Hakukoneella voit hakea sinua kiinnostavaa tekemistä.

Palvelun käyttöönottovaiheessa palvelusta löytyy lähinnä kesäajan lomatekemistä, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Syksystä alkaen tarjolla on kootusti myös koulujen kaikki kerho- ja harrastetoiminta. Kaupungin tuottaman toiminnan lisäksi palvelusta saa jatkossa tietoa myös esimerkiksi Lahden seurakuntayhtymän, yhdistysten, seurojen ja muiden kolmannen sektorin tarjonnasta.

Lahden kaupunki haluaa tarjota maksuttoman kanavan eri palveluntuottajille ja näin kaikille tasavertaisen mahdollisuuden markkinoida omaa tarjontaansa. Palveluntuottajan tarvitsee vain rekisteröityä palveluun ja ilmoittautua sen käyttäjäksi. Toimintaa järjestävät tahot voivat hyödyntää palvelua tiedotuksessaan ja  laatia omia ilmoituksia lapsille, nuorille ja perheille järjestämistään kerhoista, kursseista, tapahtumista tai säännöllisistä harjoitusajoista.

HarrasteLahti.fi -palvelu korvaa aiemman kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän kesäloma-nettipalvelun. Sivustolle siirtyy myös koulujen kerhotarjonta pedanet-oppimisympäristöstä. Lisäksi aiemmin wilma-palvelunkin kautta välitettyjä harrastus- ja lomatoimintaohjelmatietoja ohjataan jatkossa ilmoittamaan tällä uudella sivustolle.

Sivustoa on rakennettu yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Lahden kaupungin ylläpitämä HarrasteLahti.fi -sivusto otetaan käyttöön vaiheittain ja sitä kehitetään kerhotoiminnan järjestäjien sekä asiakkaiden käyttäjäkokemusten perusteella.

Lisätietoja
https://harrastelahti.lahti.fi/ Copyright 2018. All rights reserved.

Posted May 18, 2018 by kerttuvali in category "Verkkopalvelu